Nieuw-Zeeland Jos en Annie van den Hoven

"Prachtig om de website te zien en leuk dat jullie daar zoveel moeite voor doen, jullie zijn echte Kwakelaars om iedereen te volgen en daar de tijd voor te nemen. Ik ben Jos van den Hoven, geboren langs de Amstel en opgegroeid in De Kwakel en bij KDO gevoetbald.

Ik ben net vorig jaar met ons bedrijfje in Dunedin gestopt toen ik 60 werd. Annie en ik zijn toen naar de top van het Zuiderland verhuisd. Wij wonen nu 750 km verder op in Motueka. Je kan het wel op de land kaart of Google Earth vinden.We besloten om daar heen te gaan om er onze laatste jaren te besteden bij het strand, met mooie natuur en mooi weer met altijd zon en weinig wind of regen.

Motueka is een klein vakantie plaatsje en wij hebben 4000 meter grond kunnen bemachtigen. Wij wonen op 500 meter van de hoofdstraat en 800 meter van het strand.

Wij zitten midden in een verbouwing en ik ben begonnen met een mooie tuin aan te leggen. Dat is mijn hobby en het houdt me nu bezig. Ik woon nu vlakbij mijn nicht , Nely Voorn van de kruidenier, ook een oud-Kwakelse inwoonster."

Groeten uit Motueka (Nieuw-Zeeland)
Jos en Annie van den Hoven