KDO pakt uit op de Kwakelse braderie

16 augustus 2009

Tijdens de Kwakelse braderie van zaterdag 15 augustus was Sportvereniging KDO met twee kramen goed vertegenwoordigd.
De eerste kraam was voor de bekende enveloppenactie waarbij vele prijzen konden worden gewonnen. Het was weer enorm druk bij de kraam en rond half vier waren alle enveloppen weer verkocht. Iedereen die meedeed met het enveloppenspel ging wel met een prijs naar huis.
Zoals altijd komt de opbrengst van de enveloppenactie weer geheel ten goede aan de activiteitencommissie. Deze commissie organiseert per jaar een aantal activiteiten voor de jeugd zoals de discoavonden en het Sinterklaasfeest. KDO wil graag alle sponsoren van harte bedanken voor hun gulle bijdrage.

In de tweede kraam was de campagnecommissie van de nieuwbouw aanwezig. In deze kraam konden de merchandising artikelen zoals caps, polo's, mutsen, et cetera worden gekocht, kon met vriend van KDO worden en kon het Hogenboom Recreatie chalet in Arcen worden gereserveerd.
Daarnaast was in deze kraam ook de nieuwe kledinglijn van KDO te bewonderen. Men kon daar alle kleding passen en direct bestellen. Bezoekers waren enorm enthousiast over deze actie die KDO in samenwerking met Intersport DUO heeft opgezet. Dit enthousiasme bleek wel uit het aantal bestellingen van de speciale trainingspakketten welke de verwachtingen ruimschoots heeft overstegen. Tot en met 31 augustus kan men nog gebruik maken van deze actie. Daarna zijn de losse artikelen voor de normale prijzen ook te koop bij Intersport DUO in Uithoorn. In de winkel zijn ook alle pasmaten aanwezig zodat daar direct de juiste maat besteld kan worden. Ook kunt u het bestelformulier op onze website (http://www.kdo.nl/algemeen/actueel) of in de kantine vinden.

Al met al was de braderie weer een enorm succes en volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

Bron: KDO

Naar het overzicht