Grote opkomst bij Open Dag 40 jaar Henk Kooyman B.V.

11 oktober 2009

Zaterdag 10 oktober was de Open Dag bij Henk, Ans, Annemarie en Guus Kooyman. De Poelweg 2 was rood en wit gekleurd, in de bekende kleuren van het bedrijf. Alle machines stonden te blinken op het terrein en de showtuin was ook mooi ingericht.

Op 1 oktober 1969 begon Henk Kooyman met één tractor zijn loonbedrijf aan de Boterdijk. Aan de rand van het Zijdelmeer stonden een paar jaar later de machines opgesteld, tegenover de ouderlijke boerderij. Het bedrijf kreeg steeds meer werk dus meer personeel en het bedrijf groeide uit zijn jasje, er werd land aangekocht aan de huidige Poelweg 2. De vergunning was binnen in 1975 en in 1976 ging de eerste schop met de hand de grond in. Natuurlijk was dit symbolisch, achter de berg grond begonnen Henk en zijn medewerkers met de machines de grond te verzetten. In augustus 1977 werd het bedrijf geopend aan de Poelweg met een grote bloemenkas, waar de machines een plaatsje kregen.

In 1994 werd met een Open Dag het 25 jarig bestaan groots gevierd. Nu zijn wij weer 15 jaar verder en is het mooie bedrijf over gegaan naar dochter Annemarie en zoon Guus. De bekende naam Henk Kooyman B.V. is nu dan ook veranderd in KOOYMAN B.V. Tijdens de Open Dag jl. zaterdag werd ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd, door middel van een modern logo. Klaar voor de toekomst met Annemarie en Guus aan het roer. Henk en Ans kijken over hun schouders mee en laten het touwtje wat vieren. De Open Dag was voor iedereen, die het bedrijf wilde bekijken en de feestavond was voor genodigden. Die dag en avond waren zeer geslaagd met een grote opkomst van bezoekers.

Namens de Stichting De Kwakel Toen & Nu, van Harte gefeliciteerd met dit 40 jarig jubileum.
Fotocollage Paparazzi Media - Dirk Plasmeijer. > 40 jaar Henk Kooyman B.V.

Naar het overzicht