Gezellige handbalmeiden (7 t/m 9 jaar) gezocht

03 november 2009

Voor onze D-meiden van KDO zijn wij op zoek naar een stel gezellige, sportieve meiden tussen de 7 en 9 jaar, die het leuk vinden om met ons te komen handballen. Wij hebben een heel leuk team maar helaas maar 8 meiden. Dit is eigenlijk net niet genoeg. Wij trainen op dinsdag en donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur op het terrein van ons (bijna nieuwe) complex bij KDO. Lijkt het je leuk kom dan een keer langs op een van deze trainingsdagen, zie zelf hoe leuk het is, en maak kennis met onze trainster Femke.

Wedstrijden
Op zaterdag handballen we altijd een wedstrijd tegen een andere vereniging en dit gaat hartstikke goed! Afgelopen zaterdag hebben we helaas verloren met 5-0 tegen VOC, maar de meiden krijgen altijd een opdracht en die hebben ze goed vervuld. En de tweede helft heeft VOC niet meer gescoord, dus het verdedigen was een pluspunt.

Informatie
We hopen sportieve meiden die ook eens kennis willen maken met handbal, gauw eens te zien! Voor meer informatie over KDO handbal kunt u een e-mail sturen naar handbal@kdo.nl.

Ook Mini's zijn bij ons van harte welkom (vanaf 5 jaar)!!!

 

Bron: KDO website

Naar het overzicht