Opbrengst open dag KOOYMAN BV gaat naar scouting vereniging St. Joannes

04 november 2009

Naar aanleiding van het 40 jarig jubileum van KOOYMAN BV werd er op 10 oktober jl. groots uitgepakt met een open dag. Vele bezoekers gaven hier gehoor aan en kwamen een kijkje nemen op het bedrijf. In verband met het jubileum had KOOYMAN BV zijn gasten de mogelijkheid geboden om een enveloppe te doneren aan een goed doel. Tijdens de open dag werd bekend gemaakt dat deze donatie naar de Scouting vereniging St. Joannes in De Kwakel zou gaan.
"De scouting is bezig met een nieuw clubgebouw en kan hier de nodige steun zeker voor gebruiken. Wij vinden het fijn dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen", aldus Henk Kooyman.
De scouting had met de open dag op het terrein van Kooyman een mooie poort en rooktafel neergezet. Bij de feestzaal was gelegenheid om de maquette van de nieuwbouw te bekijken en vragen te stellen. Zo konden alle bezoekers zien waar hun donatie naar toe zou gaan.
De totale opbrengst is afgelopen week middels een cheque door KOOYMAN BV uitgereikt aan de Scouting. Deze cheque heeft een totale waarde van maar liefst € 6.250,= . Dit bedrag wordt compleet besteed aan de nieuwbouw.

De scouting bedankt KOOYMAN BV voor deze geweldige bijdrage. KOOYMAN BV bedankt op hun beurt alle gasten en relaties die een schenking hebben gedaan ten behoeve van de Scouting.

Bron: Annemarie Kooyman

Naar het overzicht