KDO opent haar nieuwe accomodatie

16 november 2009

In het weekend van 20 tot en met 22 november opent KDO haar nieuwe accomodatie.
Op zondag 17 mei werd de eerste paal geslagen, en ruim voor het schema opent de sportvereniging KDO In het weekend van 20-22 november officieel haar nieuwe complex. Het wordt een druk weekend waarbij voor de verschillende doelgroepen evenementen worden georganiseerd.

Op vrijdag 20 november is er een galafeest voor de jeugd tot en met groep 8 van de basisschool. Tijdens dit spetterende feest zal de plaquette van het slaan van de eerste paal officieel worden onthuld. Tevens zal notaris mevrouw Akkermans de trekking verrichten van de kleurwedstrijd waarmee een prachtige fiets te winnen is.

Op zaterdag 21 november is er vanaf 14.30 uur een kaderborrel. Deze borrel is bedoeld voor alle vrijwilligers van KDO om hen op deze manier ook te bedanken voor de vele uurtjes die zij, geheel belangeloos, in de vereniging stoppen. De toegang is alleen op uitnodiging.
's Avonds is er, tot in de late uurtjes, een heus galafeest voor alle leden van KDO.

Zondag 22 november is dan de officiële opening van het nieuwe complex. Vanaf 14.00 uur zijn de speciale genodigden welkom en vanaf 15.00 uur is iedereen welkom die de spectaculaire opening mee wil maken.

Kortom het is een druk en spectaculair programma bij KDO. Gedurende het gehele weekend is Rick FM van de partij om verslag te doen van alle evenementen.  Hierbij willen wij iedereen uitnodigen om de officiële opening op zondag 22 november vanaf 15.00 uur mee te maken.

Bron: KDO ingezonden stuk.

Naar het overzicht