Badminton vereniging wint derby van Space Shuttle

24 januari 2010

De Kwakel - Op zondag 24 januari 2010 is er geschiedenis geschreven. Het herenteam van wint derby van Space Shuttle heeft door een meesterlijke overwinning op de nummer vier het kampioenschap in de wacht gesleept! 
Er was voor begin van de wedstrijd bekend dat een 8-0 overwinning nodig was om kampioen te worden. Een afvaardiging van Space Shuttle (Uithoorn), die op dat moment nog bovenaan stond, was gekomen om het resultaat te bekijken en moest uiteindelijk met gebogen hoofd naar huis. Want het was het team uit De Kwakel gelukt om onschendbaar uit de strijd te komen!
Begin dit seizoen zijn de competitiespelers van De Kwakel in mooie nieuwe shirts gestoken van hoofdsponsor de Rabobank. Ondanks de mooie shirts begon het seizoen voor team 3 niet goed met maar twee vaste heren in het team. Toch heeft het team zich weten te handhaven. Lars Griemelijkhuijsen en Tim Wagemaker hebben met behulp van invallers Ron Veenhof, Maurice Hogerwerf, Frank Holland en Peter Buskermolen de eerste wedstrijden gespeeld, totdat de broers Eric en Martin Slabber het team kwamen versterken. In deze samenstelling hebben ze de rest van de wedstrijden gespeeld, en dus met succes. Want, zoals Martin zou zeggen "we zijn gewoon goed!".

De resultaten van dit seizoen:

De Kwakel - Space Shuttle: 6-2, 1-7
De Kwakel - t Gooi: 5-3, 4-4
De Kwakel - UVO Spirit: 6-2, 8-0
De Kwakel - Badhoevedorp: 7-1, 8-0
De Kwakel - Huizen '96: 7-1, 8-0

Heren, gefeliciteerd!

Bron: Badminton vereniging De Kwakel - Frank Holland

Naar het overzicht