EIERENAKTIE VAN SCOUTING VERENIGING ST. JOANNES

19 maart 2010

Zondag 28 maart, de zondag voor Pasen, komen de jeugdleden van de Scouting vereniging St. Joannes in De Kwakel langs de deuren om lootjes te verkopen. Met deze lootjes, welke slechts        € 0,20 per stuk kosten, kunnen eieren, een plantje of een Paas-verrassing worden gewonnen.
Dit jaar zijn de lootjes iets duurder per stuk, maar met de prijskans van 1 op 3 is het winnen van een prijsje eigenlijk voor iedereen weggelegd en niet alleen voor de geluksvogels. Heeft u geen zin om alle lootjes op te maken om de fantastische spreuken te kunnen lezen vraag dan om een waardebon, deze waardebon geeft u het recht op de prijzen van één volle zak met lootjes.
De gewonnen prijzen dienen wel zelf te worden opgehaald, op dezelfde dag tot 17.00 uur bij Lek Bloemenservice op Drechtdijk 45 te De Kwakel.
De opbrengst zal geheel besteed worden aan het nieuwe clubgebouw wat onderdak biedt aan de vijf scouting speltakken die de vereniging telt (Kabouters, Gidsen, Welpen, Verkenners en Explorers).

Heeft u vragen over de Scouting vereniging St. Joannes of de Eierenaktie dan kunt u mailen naar bestuur@st-joannesgroep.com of bellen naar 0297-786001

Bron: Jeannette ten Brink

Naar het overzicht