Inzameling goede doelen actie levert 3.100.- op

03 april 2010

De selectiespelers van KDO hebben afgelopen zondag rondom de wedstrijden tegen RKAV 1 en 2 geld ingezameld voor de goede doelen, te weten het Ronald McDonalds Kinderfonds en Zonnebloem De Kwakel. Er werd een blinde poule voor de wedstrijd KDO 1-RKAV 1 opgestart en een collecte georganiseerd, wat in totaal € 3.100,- op zou leveren.

Een anonieme geldschieter verdubbelde de opgehaalde € 775,- waarna Wim van Diemen dit bedrag nogmaals verdubbelde, wat uiteindelijk leidde tot een schitterende opbrengst van € 3.100,-. Via deze weg wil de KDO-selectie alle gulle gevers bedanken voor zijn/haar gift en vertrouwen het Ronald McDonalds Kinderfonds en Zonnebloem De Kwakel erop dat zij met dit grote bedrag een goede dienst kunnen betekenen aan de maatschappelijke samenleving.

Wij als Sponsorcommissie danken alle gulle gevers al of niet anoniem voor deze goede gaven. Een prachtig resultaat voor deze goede doelen.
We zijn er trots op dat het kleine De Kwakel zo groot uitpakt voor de medemensen die de hulp hard nodig hebben, fantastich!!
Namens de sponsorcommissie van KDO, Ben Plasmeijer

Naar het overzicht