Sabina van Eijk vanuit Kenia terug naar De Kwakel

17 oktober 2010

Hier een bericht uit Timau Kenia. We hebben een belangrijke beslissing genomen en dat is dat we een einde gaan maken aan ons prachtige avontuur samen in Kenia. Dick had ooit als wens om rozen te kunnen kweken in het avontuurlijke Kenia en ik had de wens om 4 jaar fulltime moeder te zijn. Missie geslaagd!! Dick is General Manager van Batian Flowers rozen in Kenia en Miggy en Semmie zijn inmiddels bijna 6 en bijna 5 jaar.
Er zijn verschillende redenen voor ons vertrek, sommige prive, maar scholing voor de kinderen is b.v. een belangrijk detail. Onze dochters Miggy en Semmie gaan 5 dagen in de week naar school toe. Voor mij blijft er dan niet zoveel meer over als fulltime moeder. Het duurt niet lang voordat Miggy en Semmie naar boardingschool zouden moeten gaan, wat inhoud dat ze 5 dagen in de week op school slapen in Nairobi of Gil Gil. Mijn moederhart is daar niet voor gemaakt om mijn kinderen op zo een jonge leeftijd ‘kwijt' te zijn aan school.
Ik kan me goed voorstellen dat u zich afvraagt: Hoe gaat dat verder met het weeshuis? Die vraag stel ik me elke dag sinds we weten dat we gaan vertrekken. Ik zal altijd mijn best blijven doen voor de weeskinderen, zij zijn in mijn hart gesloten. Sinds kort ben ik in contact met een jonge goedopgeleide vrouw die ik als consulente wil aanstellen zodat zij mijn belangen kan behartigen en tevens wil ik proberen om 2 keer per jaar het weeshuis te blijven bezoeken. Verder zal ik vanuit Nederland het project bijven voortzetten.

Miggy, Semmie en ik verlaten Kenia december a.s. Dick zal nog in Kenia blijven werken en pendelen tussen Kenia en Nederland. Dus er blijft nog inzage in het weeshuis zolang hij daar blijft wonen!
Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot het weeshuis mail me dan zodat ik dat kan beantwoorden.
Veel lieve groetjes,
Sabine

http://www.stichtingkinderenvantimau.nl

Bron: Fam. van Eijk

Naar het overzicht