KDO-Elfstedentocht groot succes

29 november 2010

"De ‘tocht der tochten' en vrijwilligerswerk voor KDO hebben veel met elkaar gemeen. Een echte Elfstedentocht is best uniek. Net zo uniek als de inzet en het enthousiasme van alle KDO-vrijwilligers" aldus KDO-voorzitter Peter Oudshoorn.
Als dank voor deze inzet bood het bestuur haar vrijwilligers en sponsoren een feestavond aan, met als thema de elfstedentocht.

Zo'n 175 dapperen, al dan niet gekleed in passende kledij, waagden zich aan de start die evenals de finish plaatsvond in de kantine die voor de gelegenheid in een prachtig winters sfeertje was gehuld.
Tussen het klunen door een quiz, waarbij rayonhoofd Plasmeijer de deelnemers in onvervalst Fries (met Kwakels accentje) toesprak. Gelukkig maar dat een en ander ook op de schermen was na te lezen, zodat de deelnemers samen doorkonden naar de volgende stempelpost.
Hoe groot dat enthousiasme en inzet van die KDO-vrijwilligers is bleek wel uit het feit dat ze tussen het schaatsen door nog energie hadden om te dansen op de muziek van zanger Dennish en dj Ard, de gasten te bedienen en ontstane wakken weer te herstellen.
Alle deelnemers hebben met succes de eindstreep gehaald en kunnen terugkijken op een geweldig kaderfeest.

Meer foto's van de Kwakelse tocht ter tochten zijn te zien en te bestellen op www.verheijfotografie.nl

Bron: Verheijfotografie.nl

Naar het overzicht