Het open ALS rummikub toernooi.

10 december 2010

Vorig jaar hebben wij voor het eerst het grote ALS rummikub toernooi georganiseerd. De opkomst was groots, het enthousiasme overweldigend en de opbrengst van 4228,80 Was onverwachts super.
Met als gevolg dat wij op dit jaar op herhaling gaan.

Het afgelopen jaar is de spierziekte meerdere malen onder de aandacht geweest op tv. Helaas zijn er nog onvoldoende financiële middelen om onderzoek mogelijk te maken.

Onze vriend wordt al twee jaar geconfronteerd met deze ziekte. Spieren worden stuk voor stuk uitgeschakeld met een dodelijke afloop als gevolg.
Daarom willen wij op deze manier een bijdrage leveren aan zijn gevecht.

Wij hopen met elkaar op een gezellig avond rummikub met tussen door een loterij waarbij mooie prijzen dankzij onze vele sponsors te winnen zijn. Wij verwachten het bedrag van vorig jaar te kunnen evenaren.

Deze rummikub avond zal plaats vinden op vrijdag 28 Januari 2011 om 19:30 bij sv KDO in De Kwakel. Het inschrijfgeld bedraagt10 euro en komt in zijn geheel te goede aan de ALS stichting.
Uiteraard staat er een bakje koffie met wat lekkers voor u klaar.

Bent u niet in de gelegenheid om naar het open ALS rummikub toernooi te komen dan zouden wij het fijn vinden als uw een donatie overmaakt.

Kijk voor meer informatie over de ziekte en onze actie op http://www.alsvrienden.nl/ Via deze site kunt u ook een donatie over maken.

Bron: Anneke Raadschelders

Naar het overzicht