KDO G-voetbal in stijl naar laatste training

12 december 2010

De 3e ronde van de Friends League werd afgelopen zaterdag helaas afgelast en dat kwam slecht uit!!!
Ajax-trainer Frank de Boer was een paar weken geleden bij KDO en hij wilde de Ajax bus best een ochtend uitlenen aan de profs van KDO G-voetbal. Al was het alleen maar om de tegenstanders meteen al voor de wedstrijd te imponeren. Helaas ging dit plan niet door maar als alternatief stond er een training gepland op het strand bij Noordwijk.

De buschauffeur van Ajax vertelde vooraf op welke plaatsen de spelers en staf van Ajax in de bus altijd zaten. Omar zat op de stoel van Suarez en Jort zat op de plek van Van der Wiel. Onze reisleidster Manon (moeder van Beau) had alles keurig geregeld. Nogmaals dank daarvoor!!!

Onderweg naar Noordwijk werden we veel nagekeken. De spelers zwaaiden vrolijk naar alle mensen die de bus voorbij zagen komen. Uiteindelijk bij het strand werd er een wedstrijd gespeeld waar ook de ouders bij betrokken werden.
Die waren ook behoorlijk fanatiek dus iedereen kon zich zo warm houden.

Tijdens de wedstrijd werd ook duidelijk dat bepaalde stijlen ook werden overgenomen uit de Ajax cultuur. Er werd keurig overgespeeld en er was ook een echte "Suarez" aanwezig volgens Paul de buschauffeur. Joël gaf een prima imitatie weg. ...

Bij een 2-2 eindstand werd de wedstrijd afgesloten en maakten we een mooie tour terug naar De Kwakel.

In de kantine werden de spelers nog getrakteerd op een patatje en een drankje door KDO. Het hele programma was een mooie afsluiting van het jaar 2010.

Heeft u een kind een beperking maar wil wel graag mee voetballen in 2011? Kijk dan voor meer informatie op de website http://www.kdo.nl of email naar relekx@gmail.com.

Meer Foto's > Galerij van Gerrie Westerhof

Bron: KDO - Rene Lek

Naar het overzicht