Bike 4 Life Party - Opgeven is geen optie!

03 april 2011

6 kwakelaars gaan op 9 juni 2011 proberen 6 keer de Alpe d'Huez te beklimmen. Dit doen zij met nog 3500 andere helden met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Alsof deze sportieve prestatie nog niet voldoende is, besloten zijn een grote benefietavond te organiseren.

En groots was het!
Het is algemeen bekend dat men in De Kwakel wel te vinden is voor een feestje en dat was deze keer niet anders. Zo'n 420 mensen hebben een kaart gekocht, waarvan 100% opbrengst naar het KWF gaat.

De cover- en feestband Brixx, ook wel bekend als de goede doelenband van Wim Bartels, heeft ruim 3 uur belangeloos opgetreden. Van de jaren '70, tot '90, van disco tot Nederlandstalig, alles werd met veel overgave gespeeld en met al even zoveel enthousiasme werd er door het publiek meegezongen en gedanst. Tussentijds en na afloop van het optreden van Brixx draaide discotheek Dance Night o.l.v. van Frank en Wilco Schouten.

De 6 initiatiefnemers bedanken al hun sponsoren en gasten die er samen voor hebben gezorgd dat het een super gezellig feest is geworden en het geweldige bedrag van minimaal € 5000,0 op de rekening van het KWF kan worden gestort. Wij wensen Leo, Johan, Jorrit, Wilfred, Frank en Yvo heel veel succes met hun Alpe d'HuZes op 9 juni!

Voor meer informatie en/of sponsering, graag contact opnemen met Leo Klijn, tel. 06-21556508.
Kijk voor meer informatie op: Opgeven is geen optie!

Tekst en foto's: Annemarieke Verheij

Bron: Annemarieke Verheij - Verheijfotografie

Naar het overzicht