Voorbereidingen veiling

07 september 2011

DE KWAKEL - Dit jaar vindt de Kwakels Veiling plaats op de zaterdag 29 oktober en 5 november. Deze week zijn de voorbereidingen van start gegaan. Vrijwilligers van het veilingcomité gaan komende weken in De Kwakel huis-aan-huis langs om kavels te verzamelen voor de veiling.

Elk jaar brengt dat weer een aantal bijzondere kavels op van allerlei pluimvee, tot gereedschappen, populaire voetbalshirts en weekendjes weg toe.

Er zijn veel mensen die zelf wel actief zijn in het verenigingsleven in De Kwakel (of dat ten minste een warm hard toedragen) die ook een veilingkavel in willen brengen, maar die er zelf niet wonen. Zij kunnen voor 15 september een mail sturen naar kwakelse.veiling@live.nl, dan neemt het veilingcomité contact met ze op.

Niet alleen kavels in natura zijn welkom, maar ook een gift waarvoor het veilingcomité zelf goedlopende kavels kan aanschaffen. Ook is er de mogelijkheid om een veilingpremie te sponsoren. De Kwakelse veiling bracht vorig jaar 57.968 euro die geheel verdeeld is onder het bruisende verenigingsleven in De Kwakel. Ook dit jaar hoopt het veilingcomité weer op een goede opbrengst.

 

Bron: Witte Weekblad

Naar het overzicht