IJsclub Frisse Vreugde zoekt vrijwilligers

08 februari 2012

De Kwakel - Vanaf vandaag is het mogelijk rond het Fort te schaatsen, het ijs aan de achterzijde van de baan was tot vandaag niet sterk genoeg. Wij willen dit weekend verschillende wedstrijden organiseren, er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden zoals: Prikslee, Curling of wedstrijden schaatsen.

Maar met de huidige groep vrijwilligers is dit onmogelijk te realiseren.
Vandaar deze oproep: Wie wil ons hierbij helpen?

Dringende oproep van de ijsclub Frisse Vreugde

Beste Allemaal,

Met de kleine groep vrijwilligers is het voor ons zeer moeilijk de ijsvreugde
in De Kwakel voort te zetten. De ijsbaan in goede conditie te krijgen, en aanwezig zijn op de momenten dat de baan is geopend, is al een zware taak voor 4 personen.

Daarom wil ik iedereen nogmaals vragen ons team te assisteren om de ijsvreugde voort te zetten. Werkzaamheden die wij verrichten zijn:

IJsbaan in goede conditie houden
Aanwezig zijn tijdens openingstijden
EHBO vrijwilligers die aanwezig willen zijn bij de te organiseren wedstrijden van prikslee, ijshockey enz. (waar we nu niet aan toe komen)

Dames zijn ook welkom om na schooltijd de baan te bemannen

Met deze oproep hopen wij op uw enthousiaste aanmelding

Margriet
Mark 0653291575 info@barhetfort.nl
Hans
Ben 0626154127 Bwijfjes@kabelfoon.nl


PS: zoals de meesten van u wel weten zijn wij met onze website genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2011 en velen van u hebben al op ons gestemd via de link op onze homepage, maar als er nog mensen zijn die het vergeten zijn: stemmen kan alleen donderdag 9 februari nog! Heeft u al gestemd ?? Daarvoor onze hartelijk dank! Namens Stichting De Kwakel Toen & Nu vriendelijke groeten van Ben Plasmeijer, voorzitter.

 

Naar het overzicht