Twee badmintonteams BV De Kwakel kampioen

19 februari 2012

DE KWAKEL - De badmintoncompetitie heeft dit seizoen voor BV De Kwakel maar liefst twee kampioenenteams opgeleverd. Dit seizoen werd er gespeeld in nieuwe shirts van de Rabobank. In de jeugdcompetitie hebben één mixteam en twee jongensteams meegestreden. Het eerste jongensteam speelde dit jaar voor het eerst met elkaar. Tim Griemelijkhuijsen, Wouter Plasmeijer, Thimo Westerbos en Mathijs Wagemaker speelden vorig seizoen nog in de mixcompetitie.

Dit nieuwe team bleek al snel de sterkste in hun poule te zijn en op 8 januari haalden zij het kampioenschap op papier al binnen. Al hun wedstrijden zijn met een overtuigende 8-0 of 7-1 score gewonnen! Het tweede jongensteam eindigde in dezelfde poule op de vierde plaats. Het jeugdmixteam speelde allemaal voor het eerst competitie en heeft vele leuke wedstrijden laten zien. Zij zijn op de zesde plaats geëindigd.

In de seniorencompetitie hebben drie mixteams gespeeld. Het eerste team is op een mooie vierde plaats gekomen en het tweede team eindigde als zesde in hun poule.

Voor het derde team bleef het tot de laatste wedstrijd zeer spannend. Bijna alle wedstrijden werden gewonnen, maar doordat het aantal punten erg dichtbij die van de nummer twee lag kwam het op de laatste speelronde aan. De Kwakel 3 won daarin met 6-2 en kwam op een totaal van 66 punten, de nummer twee in de poule haalde uiteindelijk 64 punten waarmee De Kwakel 3 kampioen geworden is.

Ook dit team speelde dit seizoen in een nieuwe samenstelling. Dave Buskermolen, Lars Griemlijkhuijsen, Marieke Hogerwerf en Naomi Bleekemolen gaan door hun winst volgend seizoen een klasse hoger spelen met veren shuttles.

De vereniging is zeer trots op hun kampioenen en hoopt volgend seizoen weer vele teams spannende wedstrijden te zien spelen. Wil jij ook een keertje een shuttletje komen slaan? Kijk eens op onze websitewww.bvdekwakel.nl en kom langs!

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 20 februari 2012

Bron: Ilse Hoog

Naar het overzicht