Komend weekend Sport en Spel

16 mei 2012

DE KWAKEL - Komend weekend is het weer zover. Dan vindt op de velden van KDO in De Kwakel voor de 37ste keer het Sport en Spel weekend plaats. In totaal zijn er ruim 300 kinderen en 64 begeleiders die zijn verdeeld over 15 groepen het gehele weekend worden vermaakt met allerlei activiteiten. Het thema van het komend weekend is "The Movie".

Op vrijdagmiddag 18 mei worden de kinderen om 17.00 uur verwacht voor het openingsspel waarna de avond verder wordt ingevuld met een groepsspel en natuurlijk een disco.

De volgende dag gaan we met alle groepen naar Poldersport in De Kwakel alwaar ze de gehele ochtend worden beziggehouden. 's Middags zijn er weer de bekende spelen als Atletiek, The Battle, Midgetgolf, Creatief en natuurlijk het circuit.

Na het avondeten is het tijd voor het avondprogramma. Dit is vanzelfsprekend geheel rond het thema opgebouwd en bestaat uit drie aparte onderdelen.

Zondag blijven we op het KDO terrein en gaan we verder met de spelen van de zaterdagmiddag. 's Middags zal er weer een orkest over het terrein lopen om de sfeer er helemaal in te houden. Om ongeveer 16.45 uur wordt het weekend weer afgesloten.

Een ieder die wil komen kijken is natuurlijk van harte welkom. Dat kan tijdens het openingsspel op vrijdag vanaf 17.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast is iedereen welkom op de zaterdagmiddag vanaf 13.45 tot 16.25 uur en zondag van 9.30 tot 12.25 uur en vanaf 13.30 uur tot de sluiting. Op alle andere tijden is het terrein gesloten voor bezoekers. Komt u met de auto, parkeer dan uw auto op het parkeerterrein aan de Vuurlijn of anders achter in de Kuil.

Bron: Door Rob R, dichtbij-meeschrijver.

Naar het overzicht