Open Huis bij Woonvoorziening De Kwakel

06 april 2013

Op 13 april a.s. is er open huis bij de nieuwe woonvoorziening De Kwakel aan het Kwakelsepad 10 in De Kwakel. Op die dag wordt namelijk de nieuwe woonvoorziening officieel geopend. Iedereen is van harte welkom bij het open huis.

Woonvoorziening De Kwakel is bedoeld voor jongvolwassenen met een licht tot matig verstandelijke handicap. Sommigen wonen al in een andere woonvoorziening van Ons Tweede Thuis, anderen wonen nog bij hun ouder(s) thuis. De opening is een leuke en spannende dag voor de toekomstige bewoners: een toespraakje van burgemeester Oudshoorn tijdens een besloten bijeenkomst, de openingshandeling bij de nieuwe woonvoorziening en dan tijdens het open huis aan je familie je toekomstige kamer laten zien.

In het verbouwde en uitgebreide (voormalige winkel-)pand komen twee groepen voor in totaal veertien bewoners. Zij hebben allemaal ondersteuning nodig bij hun dagelijkse leven. Overdag werken zij in een dagcentrum of werkproject van Ons Tweede Thuis of werken zij bij een bedrijf. Tijdens het open huis kunt u het pand bezichtigen. Medewerkers zullen u met plezier vertellen over hoe zij de cliënten begeleiden. Medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling kunnen u informatie geven over alle diensten van Ons Tweede Thuis en u kunt genieten van muziek. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Het open huis is op zaterdag 13 april van 14.45-16.30 uur.

Bron: Ons Tweede Thuis

Naar het overzicht