Na donkere wolken, gaat de zon weer schijnen!

08 augustus 2013

Website door het oog van de naald- Op zaterdagavond 6 juli hingen er donkere wolken boven het bestaan van de website: in de server waar ons hostingbedrijf A-Side Media onze website gehost heeft was kortsluiting ontstaan, waardoor de harde schrijf ernstig beschadigd raakte.
A-Side Media is dezelfde avond met man en macht aan het werk gegaan om alle websites die het bedrijf in beheer heeft weer online te krijgen. Aanvankelijk leek een groot deel van onze back-ups "corrupt" (niet meer terug te plaatsen). Na dagenlang puzzel- en speurwerk bleek de schade gelukkig mee te vallen. Slechts enkele van onze back-ups bleken "corrupt".

De stand van zaken
Alhoewel 'slechts'...De site is in de afgelopen acht jaren opgebouwd, het Fotoarchief omvatte ± 7000 foto's en de rubriek Actueel kende 749 items plus bijbehorende foto's. Zoals u zult begrijpen is dit niet op korte termijn terug te zetten. De tekst van deze rubriek is weliswaar teruggezet, maar zonder de bijbehorende foto's.
Het Kermismuseum wordt op dit moment opgebouwd. In het Fotoalbum De Kwakel hebben we de onlangs gemaakte foto's van het Polderfeest gezet; deze rubriek wordt wel weer aangevuld met de in het verleden gemaakte foto's. Dit geldt ook voor de Kunst Galerie. Bij Kerkenwerk missen we de twee foto presentaties van het jubileumjaar.
Ook de informatie van de Activiteiten Agenda is verloren gegaan. Wij verzoeken u hierbij om uw eerder aangemelde activiteiten opnieuw via het aanmeldingsformulier aan te melden, zodat deze informatie weer online staat.

Nieuw
Omdat we de foto's opnieuw online dienen te zetten, hebben we besloten om meteen maar het formaat te vergroten, de foto's in de albums worden daardoor groter getoond. Wij hopen dat we hiermee een verbetering hebben kunnen aanbrengen.

Wij danken een ieder voor de vele sympathiebetuigingen die wij hebben mogen ontvangen en gaan hard aan de slag om de website zo volledig mogelijk te herstellen.

Nostalgische Avond
Voor de Nostalgische Avonden van 20 september en 18 oktober heeft deze tegenslag geen nadelige gevolgen.

Het bestuur van Stichting De Kwakel Toen & Nu.

Bron: St. De Kwakel Toen & Nu

Naar het overzicht