Verhuizing Leenders uit De Kwakel

25 augustus 2013

Binnen een familiebedrijf is het gebruikelijk om aan de volgende generatie te vragen of zij interesse hebben in voortzetting van het bedrijf. Enkele jaren geleden werd het duidelijk, dat onze kinderen geen garantie zijn voor een 5e generatie Leenders. Jammer of niet, Joke en ik vonden dat de naam Leenders behouden moest blijven. Dus waren wij gefocust op het vinden van een collega die interesse zou kunnen hebben in ons bedrijf.

Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat het ons gelukt is. We hebben in Meinders Catering uit Badhoevedorp de perfecte match gevonden om de naam Leenders te continueren. We vonden elkaar op basis van onze overeenkomsten: familiebedrijf, ambachtelijke keuken, duurzaam en maatschappelijk betrokken.

Feitelijk verandert er niets aan de relatie die wij met u hebben; alle medewerkers blijven in de organisatie, maar Leenders als bedrijf zet hiermee een flinke stap voorwaarts en kan daarmee duidelijk een aantal zaken verbeteren en optimaliseren.

Aan het mooie product van Leenders wordt een aantal belangrijke factoren toegevoegd die ons naar een hoger niveau brengen en u nog meer service en kwaliteit gaan opleveren:
* een volledig HACCP gecertificeerde werkomgeving
* een eigen bakkerij
* een eigen uitzendbureau
* een eigen kwaliteitscontroleur
* een proefkeuken
* 15 minuten van Amsterdam

Per 1 juli zijn wij van start gegaan onder de nieuwe naam Leenders Catering BV aan de Sloterweg 350, 1171 VJ te Badhoevedorp, telefoon 020 - 511 00 09.
Voor ons blijven de gegevens identiek:
Ad     06 - 21 18 48 58    a.bocxe@leenders.com
Joke 06 - 21 18 48 59     j.bocxe@leenders.com
Jan   06 - 50 65 65 97     j.vanbart@leenders.com

Met Meinders als 5e generatie is Leenders Catering klaar voor de toekomst.
Het spreekt voor zich dat , indien u dit wenst, wij graag persoonlijk een toelichting willen geven.

Met vriendelijke groet,

Ad en Joke Bocxe Jan, Richard en Wim Spierenburg
Restaurant Leenders BV Meinders Catering BV

Bron: Leenders Catering

Naar het overzicht