Fruitpaleis Beste Ambulante Groenteman van Nederland

20 oktober 2013

Het Fruitpaleis is dinsdagavond 1 oktober uitgeroepen tot Beste Ambulante Groenteman van Nederland. Tijdens de spannende finale, gepresenteerd door Paul de Leeuw, kwam de groente- en fruitkraam van de familie Vaneman als beste uit de bus.

In het Smaaktheater op de AGF Detail beurs in Expo Houten gingen drie gevestigde en drie ambulante handelaren de strijd met elkaar aan. Tijdens de vakwedstrijd moesten drie opdrachten zo goed mogelijk worden uitgevoerd en degene met de hoogste punten won de prestigieuze titel.
Rob Vaneman:‘We hebben echt ingezet op gezonde voeding en het uitdragen van onze kennis. Bijna al onze medewerkers hebben de opleiding voedingsadviseur van het SVO-CKO gevolgd. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter adviseren over onze gezonde producten. Dat we hiermee de goede weg zijn ingeslagen, blijkt wel uit de overwinning. Maar zonder onze klanten was dit natuurlijk nooit gelukt'. Voor twee onderdelen van de vakwedstrijd, waaronder de kennisquiz, behaalde het Fruitpaleis team de meeste punten. De jury was erg te spreken over de kraam op de zaterdagmarkt op het Aarplein. ‘Het lijkt een complete verkoopwagen, maar er wordt gewerkt met ouderwetse kramen. Mooi aangekleed en een zeer uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit', luidde het commentaar. Een jaar lang mag het Ter Aarse groente- en fruitbedrijf de titel voeren. Paul de Leeuw praatte de avond aan elkaar en presenteerde zijn kookboek ‘kHebjelief, en trek! Alle finalisten kregen een exemplaar mee naar huis. Het Fruitpaleis is elke dinsdagochtend en vrijdag te vinden in De Kwakel voor het Dorpshuis en op vrijdag ook in Kudelstaart bij het winkelcentrum.

 

Bron: De Kwakel Toen & Nu

Naar het overzicht