Nieuws over het jaarwisselingsfeest van stichting Vuurwerkgroep De Kwakel

24 november 2013

Zoals onlangs in de krant bekend is gemaakt, zal het alom geroemde Midwinter/Boerenkoolfeest in het Dorpshuis "De Quakel" aan de Kerklaan plaatsvinden op 29 december 2013 vanaf 17.30 uur.

De kaarten zijn in de voorverkoop vanaf 10 december 2013 verkrijgbaar bij slagerij Eijk en Veld, Dorpshuis "De Quakel" en E-Markt Schalkwijk aan de Kerklaan in De Kwakel en kosten € 5,-.
Op 29 december 2013 kosten de kaarten in Dorpshuis "De Quakel" € 6,-

Inmiddels is bekend geworden dat de lokaal welbekende zanger Danny Terp een fantastisch optreden gaat verzorgen. Met ondersteuning van DJ Michel Kas wordt het een prachtig feest.

De vuurwerkgroep nodigt iedereen heel graag uit, in het bijzonder de bewoners van de nieuwe wijk "DE OKER". Zij kunnen dan kennis maken met één van de Kwakelse feesten. Vanzelfsprekend is een ieder ook van harte welkom in de nacht van 1 januari 2014 vanaf 00.00 uur voor een gezellige borrel en lekkere hapjes in het Dorpshuis "De Quakel". Neem je familie, vrienden en kennissen gewoon mee!

De Stichting Vuurwerkgroep De Kwakel bestaat uit een aantal gemotiveerde inwoners van De Kwakel, die de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan een goed verloop van de jaarwisseling en dat is erg mooi. Niettemin zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen en ideeën.

Onder het motto "DE KWAKEL VOOR ELKAAR EN MET ELKAAR" kan je hierover contact opnemen met de vuurwerkgroep.

Zie je het zitten om de vuurwerkgroep te ondersteunen en heb je nog vragen of opmerkingen? Mail deze naar info@vuurwerkgroepdekwakel.nl. We nemen contact met je op.

Raadpleeg voor meer informatie en/of ons fotoalbum de website www.vuurwerkgroepdekwakel.nl

Bron: Vuurwerkgroep De Kwakel

Naar het overzicht