De Kwakel Schoon! Zaterdag 22 maart 2014

11 maart 2014

Op zaterdag 22 maart organiseert Buurtbeheer De Kwakel de jaarlijkse zwerfafvalopruimdag. Op deze dag gaan we het zwerfafval in het dorp opruimen. Iedereen is welkom om een handje te komen helpen! Om 13.00 uur verzamelen we bij het dorpshuis en worden de straten verdeeld.
De Gemeente Uithoorn ondersteunt de actie en zorgt dat iedereen voorzien wordt van een afvalknijper, handschoenen, vuilniszakken en hesjes voor de veiligheid. De volle zakken kunnen op de verzamelplaatsen neergezet worden, en de medewerkers van de Gemeente Uithoorn halen deze aan het einde van de middag op.

We hopen dat veel Kwakelaars komen helpen om ons dorp weer mooi schoon te krijgen, ook kinderen jonger dan 10 jaar kunnen hun steentje bijdragen, maar die moeten dan wel een begeleider meenemen.

Wil je graag je eigen straat opruimen, of op een ander tijdstip aan de slag, stuur dan even een mailtje naar johanenpetra@online.nl, dan zorgen we ervoor dat je wordt voorzien afvalknijpers en zakken.
Wij hopen op een grote opkomst zodat we met vele handen ons dorp in een paar uurtjes zwerfafval vrij kunnen maken.

De actie "De Kwakel Schoon" is aangemeld bij http://www.supportervanschoon.nl/ Op deze site staan alle schoonmaakacties in Nederland; wellicht ook een actie in jouw buurt!
Buurtbeheer De Kwakel

Bron: Buurtbeheer De Kwakel

Naar het overzicht