Geslaagde EHBO'ers vereniging St.Vincentius De Kwakel

31 maart 2014

Maandagavond 17 februari is bij KDO het examen afgenomen voor het diploma eerstehulpverlener. Hierin kwam van alles aan bod: van het verbinden van een vinger tot het reanimeren incl. het bedienen van een AED. Het examen werd afgelegd door 9 cursisten. Tijdens het examen moesten de cursisten laten zien wat ze hadden geleerd tijdens de cursus. Hiervoor waren 2 lotussen aanwezig die allerlei verwondingen en aandoeningen naspeelden. De behandeling door de cursist werd vervolgens beoordeeld door een medisch adviseur en een docent eerste hulp.

Maandag 24 maart hebben de cursisten hun diploma en een bloemetje in ontvangst mogen nemen! We feliciteren; Dave van Eijk, Jordi Holt, Esther van der Jagt, Brigitte Riewald, Patrick in 't Veld, Lydia Vlasman, Mariska Wahlen, Jasper van Zanten en Wilfred Zijerveld.

Mocht u dit nou ook willen? Of een cursus EHBO bij kinderen of EHBO bij sportletsel? Bij voldoende belangstelling start in het najaar een nieuwe cursus. Dus aarzel niet, ga naar onze website en geef u op voor een cursus. Geef hierbij aan waar uw voorkeur naar uit gaat. Het zijn leerzame, maar zeker ook gezellige avonden! En een groot deel van de kosten wordt vaak vergoed door uw zorgverzekering. Dus: www.ehbo-de-kwakel.com, of bel of mail naar 06 52 333 445, secretaris@ehbo-de-kwakel.com.

 

Bron: St.Vincentuis De Kwakel

Naar het overzicht