Midzomer Beach Festival

13 juni 2014

Geen braderie meer, maar op zondag 22 juni, één dag ná het Tavenu Midzomeravondfestival wordt een Beachfestival feest georganiseerd in de dorpskern van De Kwakel. Op deze dag zijn er op de Drechtdijk en Kerklaan diverse activiteiten.

Er is beachvolleybal om de gehele dag mensen sportief bezig te houden en er staan een aantal braderietenten waarin ondernemers en verenigingen zich kunnen voorstellen in de Kwakel. Er mag gebruik gemaakt worden van de muziektent van Tavenu waar vanaf 16.00 uur een muzikale talentenjacht wordt gehouden. Een deskundige jury zal de deelnemers vakkundig beoordelen. Vind je dat een (aankomend) muzikaal talent bent of vind je het gewoon leuk om mee te doen, meld je dan aan bij Piet Kas in het Dorpshuis of bij Cafetaria 't Trefpunt. Vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur treden er diverse artiesten op om er een gezellig festival van de maken, dit geheel wordt verzorgd met drankjes van café Bolle Pauw. 
Het Festival wordt georganiseerd met behulp van de Ondernemingsvereniging van De Kwakel. Namens de organisatie van Midsummer Beachfestival; tot zondag 22 juni in De Kwakel!

 

Naar het overzicht