Spetterende Dance show bij KDO DAG

15 juni 2014

Zaterdagmorgen werd de grote sporthal omgebouwd tot een ware dance-zaal.
De speciale witte dansvloer werd door enkele bestuursleden en dance-docenten op hun knietjes schoon gemaakt. Om 12.00 uur kwamen de KDO DAG leden binnen om te beginnen met de generale repetitie. Voor de jongste leden was dit al een spannende gebeurtenis. Dansen in een grote zaal voor een tribune. De gezamenlijke eind-dans werd geoefend en de groepsfoto's werden gemaakt. Om 13.30 uur ging de zaal open en konden de vaders, moeders, opa's, oma's broertjes, zusjes e.d. naar binnen. Om 14.00 uur precies kon de uitvoering beginnen. Eerst was er een gast optreden van D-Beatz. Dit is een show dansgroep van Sam's Body Work. Deze dansgroep staat o.l.v. Samantha Bon, een van onze docenten.

Hierna begon het optreden van de 5 Dance groepen van KDO DAG. De kleinste KDO DAG meisjes begonnen met een dans op muziek van K3 - Loko Le. Deze meisjes vanaf 4 jaar dansten er o.l.v. Milou vrolijk op los. Hier en daar wat onwennig omdat ze pas lid waren geworden en sommige met grote overgave. De leden van de 3de groep kwamen met een Remix van Julia - Oops I did it Again, Run, Usher - Yeah. Deze jongens en meiden vanaf basis school groep 5,6 of 7 krijgen o.l.v. van Samantha iedere week Streetdance en Hip-Hop les. Toen was 2de groep voor de eerste keer aan de beurt. Deze meiden 7,8 of 9 jaar dansten o.l.v Milou. op muziek van Pharrel Williams - Happy. Deze groep werd gevolgd door het eerste optreden van de oudste meiden. Een ware Dance Choreo o.l.v. Erma op muziek van Lana del Rey - Summertime Sadness. Groep 4 bestaat uit meiden van 11 tot 13 jaar. O.l.v. Michelle hadden zij een Remix van Jason Derulo - With the Lights On, Christina Aguilera - Dirty, Showtek - Booyah. ingestudeerd.

Helaas ging de daarna geplande Bodyshape demonstratie niet de door. Francoise die deze nieuwe Bodyshape-les zal gaan geven was ziek. In het nieuwe seizoen zal deze les starten op dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur. Hierna kwamen de groepen voor de 2de of 3de keer op de dansvloer met:Lisa, Amy en Shelly - Het is Zomer, Remix-Get it Popping, First Time, Vava Voom/ Queen Latifah - Walk the Dinosaur en/ Stromae - Tous les Memes.

Het was leuk om te zien dat er een grote variatie aan dansen en dans- stijlen deze middag aan bod kwamen. Tot slot kwam er een daverende slot dans waarin iedereen enthousiast mee deed.
De leden uit onze groep 3 en 4 gaan a.s. zaterdag meedoen in een grote Dance show in het Castellum in Alphen ad Rijn. Helemaal leuk ! Karen van de Graaf heeft heel veel foto's gemaakt die te zien zijn facebook van KDO afd. DAG. Via karendesign.mijnalbums.nl kunnen de foto's (gratis) worden gedownload.

Ben je door de uitvoering enthousiast geworden, kom dan volgend seizoen vrijblijvend een keertje meedoen. Bij KDO DAG wordt niet alleen gedanst door jongelui. Voor de kinderen zijn er ook gymnastiek en turngroepen. Voor de volwassenen is er een grote variëteit aan sportlessen. Er is Aerobics, Bodyshape, Steps, Zumba, Jazzdance, Pilates en Yoga. Er zijn ook 2 groepen speciaal voor senioren. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Het nieuwe seizoen start in de week van 18 augustus a.s. Voor het actuele lesrooster en nadere informatie kijk op www.kdo.nl, onder Dance, Aerobics, Gymnastiek.
Het nieuwe seizoen start in de week van 18 augustus a.s. Voor het actuele lesrooster en nadere informatie kijk op www.kdo.nl, onder Dance, Aerobics, Gymnastiek.

 

Bron: KDO.nl

Naar het overzicht