Damdonateurs in het strijdperk

16 december 2014

Eens in het jaar krijgen de donateurs van damclub Kunst & Genoegen de kans om onderling hun krachten te meten op het dambord. Aanstaande zaterdag de 20e is het weer zover, vanaf 13.00 uur zijn de liefhebbers welkom in 't Fort De Kwakel. Ook hun kinderen zijn van harte welkom om onderling een toernooitje te spelen. Informatie bij Adrie Voorn, 0297 568472.
Het 1e team van K&G speelde maandagavond tegen de dammers uit Den Ilp, het werd uiteindelijk een gelijkspel. Wim Keessen zette K&G op voorsprong, Piet van der Poel en Rene de Jong wisten deze voorsprong te consolideren. Uiteindelijk moest kopman Adrie Voorn weer eens buigen waardoor de voorsprong teniet werd gedaan. Het eerste team staat hierdoor een punt boven de degradatie streep, het tweede team gaat nog fier op kop. Pas in 2015 worden deze competities voortgezet.
In de onderlinge competitie wist Kees Harte ternauwernood van Bert van Wermeskerken te winnen, het gaat steeds beter met Bert dat zit wel snor. Voor de beker wist Piet Terlouw de koppositie weer te heroveren middels een goede zege op Henk Springintveld.
De damleden zien de ‘amateur' -dammers aanstaande zaterdag met veel plezier tegemoet.

Bron: A. Voorn

Naar het overzicht