Vuurwerkgroep De Kwakel is er helemaal klaar voor!

16 december 2014

De locatie is geregeld, de vergunningen zijn binnen, voor drinken en eten is gezorgd  en de muziek wordt geweldig. Het is dus tijd uw kaarten te gaan halen voor de  "Boerenkoolavond" op 29 december a.s. in het dorpshuis "De Quakel" .

Voor de 9e keer organiseert Vuurwerkgroep De Kwakel deze inmiddels door alle bezoekers  zeer  gewaardeerde feestavond, waarmee de jaarwisselingfestiviteiten in De Kwakel aanvangen.

Zijn de kaarten nog niet binnen?  U kunt ze verkrijgen bij Slagerij Eijk en Veld, E-markt Schalkwijk en in het Dorpshuis "De Quakel". In de voorverkoop kosten zij € 5 p.p. Wanneer u een kaart op 29 december  aan de zaal koopt zijn de kosten € 6 p.p.

Uiteraard gaat de vuurwerkgroep op 31 december weer surveilleren om hiermee zoveel mogelijk de eventuele overlast en/of beschadigingen voor mens, dier en materieel te beperken.

Vergeet ook de daadwerkelijke jaarwisseling niet. Vanaf 00.00 uur tot en met 02.30 uur op 1 januari 2015 wordt het  in het dorpshuis weer ouderwets gezellig en gaan wij 2015 "voor elkaar én met elkaar" feestelijk beginnen!

De vuurwerkgroep hoopt dat de opkomst net als voorgaande jaren weer fantastisch zal zijn. Kom samen met je vrienden en familie en feest met ons mee!

Bron: Vuurwerkgroep De Kwakel

Naar het overzicht