Lintje voor Johan Stange

17 juni 2015

DE KWAKEL - Johan Stange (53), die grote verdiensten heeft op het gebied van voetbal voor Argon en KDO en vanwege zijn betrokkenheid bij de Sport en Spel dag, heeft zaterdag een Koninklijke onderscheiding opgespeld gekregen. Burgemeester Dagmar Oudshoorn benoemde hem tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Stange is vanaf 1984 betrokken bij en bestuurslid van het jaarlijkse sport- en spelweekend Sport en Spel De Kwakel. Elk jaar nemen daar ongeveer 290 kinderen in de basisschoolleeftijd aan deel. Daarom kreeg hij de onderscheiding zaterdag uitgereikt tijdens de jubileum-editie van het 40 jaar bestaande Sport en Spel De Kwakel.

Verder is Stange al sinds 1994 actief voor SV KDO, als lid van de Kascontrole Commissie, lid van de Sponsor Commissie, lid van de Technische Commissie Jeugdvoetbal en als teamleider van KDO 1 en grensrechter. Sinds 2007 is hij betrokken bij voetbalvereniging Argon eerst als begeleider van de B1- en A1- junioren en vanaf 2013 als begeleider van de zaterdag 1 senioren.

(Foto: Jaap Maars) Johan Stange en burgemeester Dagmar Oudshoorn.

Bron: Dichtbijredactie (Witte Weekblad)

Naar het overzicht