Talent in actie in De Kwakel

19 maart 2015

Wie zondag in dorpshuis De Quakel was, heeft kunnen horen en zien wat er in De Kwakel speelt. Tijdens het Open Podium, georganiseerd door Muziekvereniging Tavenu, toonden jong en oud dat er veel talent in De Kwakel is.

De jonge Kwakelse talentjes maakten er een show van met muziek en zang en ook de oudere muzikanten lieten, solistisch of met groepjes, horen en zien dat muziek maken leuk kan zijn.

Ook KDO DAG liet zich van haar beste kant zien. Er waren gastoptredens van de dansgroep van 6 tot 8 jaar en van de tienergroep van 12 tot 16 jaar. De dansgroepen van KDO DAG zullen zich ook presenteren op 20 juni tijdens het midzomeravondfestival van Tavenu.

Repeteren
Tavenu is al hard aan het repeteren voor het midzomeravondfestival. Voor het Orkest van De Kwakel hebben zich al extra muzikanten aangemeld, maar er kan nog meer bij. Wie een instrument bespeelt, kan zich aanmelden. Er is plaats voor dwarsfluitisten, gitaristen en violisten, maar ook harpisten en percussionisten zijn welkom. Ook muzikanten die een koperblaasinstrument spelen zijn welkom. Dit is de kans om eens in een orkest te spelen.

Aanmelden

Aanmelden kan via koos.meijer@casema.nl of op dinsdagavond tijdens de repetitie van Tavenu in het dorpshuis in De Kwakel.

Meer informatie is te vinden op de website www.tavenu-dekwakel.nl.

 

 

Bron: Bron: Dichtbijredactie (Witte Weekblad)

Naar het overzicht