Rabobank Bloeiende Ledenbank Actie 2015

30 oktober 2015

Een aandeel in elkaar. Dat is het idee achter de Rabobank. Samenwerken, dat doen wij in onze dienstverlening aan onze klanten. Dat doen wij ook in onze verbondenheid met de samenleving.

Zo voegen wij elk jaar een deel van onze winst, het zogenaamde coöperatief dividend, toe aan het Rabobank Regio Schiphol Coöperatiefonds. De middelen uit dit fonds zijn speciaal bedoeld om ideeën bij u in de buurt te steunen, ideeën die echt iets betekenen voor de samenleving, die helpen onze lokale omgeving beter of mooier te maken.

Ieder jaar hebben wij nog een extra actie om conform ons coöperatieve gedachtengoed een deel van onze winst te gebruiken om initiatieven te ondersteunen waar onze lokale samenleving van profiteert: de Bloeiende Ledenbank Actie.

In september start ook dit jaar weer onze Bloeiende Ledenbank Actie. Hierbij maken genomineerde non-profit verenigingen en stichtingen in uw regio kans op een donatie uit het Rabobank Regio Schiphol Coöperatiefonds. U kunt mede bepalen hoe hoog deze donatie zal zijn. Door online één van uw drie stemmen uit te brengen, doneert Rabobank Regio Schiphol voor elke stem maximaal € 5,- aan de betreffende vereniging of organisatie tot een maximum bedrag van € 1.250,-. Voor de actie is een bedrag van € 60.000,00 beschikbaar. Laat uw stem gelden in de Bloeiende Ledenbank Actie! U kunt stemmen als u lid bent van de Rabobank Regio Schiphol. U ontvangt automatisch in oktober een bericht met daarin uw persoonlijke code om te stemmen.

Wie kan stemmen?

U kunt stemmen als u lid bent van Rabobank Regio Schiphol. Hiervoor ontvangt in oktober u per email of per brief een persoonlijke uitnodiging met een stemcode. Inmiddels zijn al ruim 16.000 klanten kosteloos lid. Nog geen lid van onze bank? U kunt zich eenvoudig online aanmelden via onze website zodat uw stem ook geldt in de volgende Bloeiende Ledenbank Actie.

De stemperiode loopt van 15 oktober 2015 t/m 15 januari 2016 00.00 uur. Laat uw stem gelden en geef lokale verenigingen en stichtingen een extra steuntje in de rug!

Steun onze stichting en breng uw stem uit > > Bloeiende leden actie

Bron: Geplaatst door: JvD - Bron: Rabobank

Naar het overzicht