Uitslag Rabobank Bloeiende Ledenbank Actie bekend

05 april 2017

Rabobank Regio Schiphol steunt het lokale verenigings- en stichtingsleven op diverse manieren. Zo ook via de in 2012 geïntroduceerde Bloeiende Ledenbank Actie. Met de Bloeiende Ledenbank Actie biedt de Rabobank circa 300 lokale verenigingen en stichtingen de mogelijkheid een donatie te verdienen voor de clubkas. Dit jaar had de Rabobank vanuit het Coöperatiefonds een bedrag van maximaal €60.000 gereserveerd voor deze actie. In totaal hebben 114 verenigingen en stichtingen zich aangemeld voor de actie.

Leden van Rabobank Regio Schiphol konden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting zou krijgen.

Dinsdag 28 maart was het dan zover, de afgevaardigden van de 114 deelnemende verenigingen en stichtingen werden in de Crown Studio’s in Aalsmeer verwacht voor de uitslag.
Na een paar sprekers van de Rabobank Regio Aalsmeer en een boeiend verhaal over het ontstaan van chocoladefabrikant Tony’s Chocolonely, was daar dan het moment, waarvoor de meesten toch echt kwamen: de bekendmaking van de bedragen die de deelnemers zullen ontvangen.

Stichting De Kwakel Toen & Nu is de gelukkige winnaar van een cheque van € 587,85!
Dit bedrag is opgebouwd uit het totaal aantal stemmen van de Rabobank-leden (voor iedere stem hebben we 5 euro ontvangen) verhoogd met een bijdrage uit het Rabobank Coöperatiefonds.

Wij danken alle leden die ons een warm hart toedragen en dit hebben laten blijken door op ons te stemmen!


Namens het bestuur van Stichting De Kwakel Toen & Nu,
Ben Plasmeijer (voorzitter)


Klik hier voor de uitslag van de Rabobank Bloeiende Ledenbank actie 2017

 

Bron: Stichting Toen & Nu

Naar het overzicht