TaveToen gaf serenade op de Nostalgische avond

22 maart 2018

Het dorpshuis De Quakel was zaterdagavond 17 maart weer goed gevuld met de 2e Nostalgische Avond. Het publiek genoot volop van de prachtige presentatie van het Kwakelse leven uit andere tijden.
Er werd gestart met een oude film uit 1977 van de demonstratie in Den Haag voor huizenbouw in de Kuil-2. Veel herkenbare beelden voor de toeschouwers. Hierna volgde er een presentatie met oude foto’s en onderwerpen van verenigingen, 40 jaar Ruilverkaveling, kermisoptochten, Kwakelse middenstand en nog veel meer.
Na de pauze werd traditioneel ingeluid door een BK-er (Bekende Kwakelaar), dit keer was de Muziekvereniging Tavenu aan de beurt, omdat het 90 jaar bestond. Deze bekende Kwakelaar was Leen van Oostwaard, de oud Tamboer-Maître van Tavenu uit de jaren zestig. Volledig in oud uniform bracht presentator Dirk Plasmeijer een serenade met nog 2 oud-Tavenu leden, omgedoopt als TaveToen. De aanwezigen vonden dit optreden prachtig en waardeerden dit met een groot applaus. Hierna volgde deel 2 van deze Nostalgische Avond. Rond 11 uur was het tijd voor het praatje een hapje en een drankje na in de gezellige bar van het dorpshuis.
Stichting De Kwakel Toen & Nu wil hierbij graag haar donateurs, sponsors en het team van dorpshuis De Quakel bedanken voor het mede realiseren van weer twee fantastische Nostalgische Avonden.

Naar het overzicht