Kwakels Open Air Muziekfestival

11 mei 2018

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert stichting het Maandagavondcomité het eerste Kwakel Open Air Muziekfestival. Dit alles gaat plaatsvinden op het evenementen terrein in de kuil te De Kwakel. Toegang is vanaf 18 jaar.
Het festival biedt een podium aan muzikanten uit De Kwakel en omgeving, om te laten zien en te horen waar ze goed in zijn, namelijk muziek maken! We organiseren dit voor de eerste maal en als het aanslaat, willen we er een jaarlijks terugkerend evenement van maken. Om 15:15 uur zal de eerste band starten op het podium en om 24:00 uur zal de laatste noot geklonken hebben.
Naast de muziek is er natuurlijk ook een hapje en een drankje te verkrijgen om een lekker en gezellig festival gevoel te krijgen.
Er zullen optredens zijn van verschillende artiesten en bands, waaronder: Lost and Found, Take no Prisoners, Remco & Hans, KAF, Boxin’ the Vox, Hollands Diep, The Hucksters, Tribute to CCR en een special Guest die elkaar op twee verschillende podia afwisselen. Kaartverkoop bij Supermarkt Quakel.
Het Maandagavondcomité

Naar het overzicht