2 Koninklijke onderscheidingen in De Kwakel

27 april 2020

De burgemeester belde met Tom van Meijgaarden, Ellen Boeringa, Wim van Scheppingen, Frans Veen, Emmy Röling-van Vliet, Ria van Geem-Wortel, Marijke Versteeg-Hulscher, Ineke Hond-Ran en Petra Lips-Versluis met de heugelijke mededeling dat zij een lintje hebben verdiend.

De 2 Kwakelse onderscheidingen werden uitgereikt aan:

Wim van Scheppingen
Lang geleden startte Wim van Scheppingen zijn vrijwilligerswerk voor de Dragersvereniging St. Godefridus en al ruim twintig jaar zet hij zich in voor de Kwakelse Ondernemersvereniging (KOV) en stichting Promotie Uithoorn-De Kwakel. Voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger heeft hij het lintje meer dan verdiend. Wim haalde nog de landelijke Telegraaf zaterdag jl.

Emmy Röling-van Vliet
Een lintje is er ook voor Emmy Röling-van Vliet. Zij zet zich al jaren in voor de Kwakelse samenleving door te helpen bij het zangkoor The Bridges, het Feestcomité, het dorpshuis en buurtkamer De Quakel en mee te gaan met bedevaarttochten van bisdom Haarlem-Amsterdam.

Na het telefoongesprek tussen de burgemeester en de gedecoreerden kregen zij een bloemetje bezorgd en kaartje. “We hopen dat we op een later moment dit jaar alsnog een feestelijke bijeenkomst kunnen organiseren waarbij de Koninklijke onderscheiding daadwerkelijk uitgereikt wordt. Want dat verdienen zij uiteraard” aldus Heiliegers.

Namens het Bestuur van Stichting De Kwakel Toen & Nu feliciteren wij onze 2 Kwakelse vrijwilligers van harte.
Jullie komen nu in onze “Quakelse Ridders” galerie.

Bron: St. De Kwakel Toen & Nu

Naar het overzicht