KDO ontvangt cheque van 5000 na bedrijvensportdag

18 mei 2009

De Lionsclub Uithoorn - De Kwakel organiseerde 16 mei j.l. voor de 14e keer een bedrijvensportdag. De opbrengst zou dit jaar naar KDO en de Legmeervogels gaan. KDO had te kennen gegeven dat zijn het geld zouden aanwenden voor de luchtbrug, voor mindervaliden, tussen de sporthal en de nieuwe kantine.
Om 09.00 uur startten 6 ploegen met o.a. teams van de Gemeente Uithoorn, Comhan Holland, Fronik grond-, water en wegenbouw, UBA Bouw, Biri Publications en een combinatie team van KDO en de Legmeervogels. Na een gezamenlijke warming-up, werd er daarna in diverse sport en spel onderdelen gestreden om de sportieve eer. Met ondersteuning van de Afdeling Sport Dienstverlening Veiligheid van Scholen-gemeenschap "Panta Rhei" uit Amstelveen, verliepen alle onderdelen soepel. Volgens schema kon om 15.15 uur worden afgesloten met het laatste onderdeel de estafette loop. De Gemeente Uithoorn kwam, na een dag fanatiek sporten, als sportieve winnaar uit de bus..... maar KDO en de Legmeervogels waren uiteindelijk de echte winnaars, want beide mochten een cheque van € 5000,- in ontvangst nemen. Op vrijdag 4 september gaan de Lions nogmaals aan de slag voor beide clubs. Dan wordt er een groot golftoernooi georganiseerd op de golfbaan van Purmerend. KDO bedankt de Lionsclub voor al hun inspanningen, om onze wensen t.a.v. de nieuwbouw te helpen te realiseren.
(foto: Peter Oudshoorn en Harry van de Rotten van KDO, hebben net uit handen van burgermeester Groen een cheque ter waarde van € 5000,- ontvangen)

Bron: Ingezonden KDO

Naar het overzicht