Nominatie voor de Zilveren Schakel!!!

18 november 2020

Dirk Plasmeijer genomineerd voor de Zilveren Schakel!!! Breng uw stem uit op www.uithoorndenktmee.nl 
Drie van onze bestuursleden vinden dat Dirk Plasmeijer, vicevoorzitter van onze stichting en duizendpoot in De Kwakel en daarbuiten, wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Hij verbergt zich liefst achter zijn camera, maar is op zoveel terreinen actief voor De Kwakel dat hij nu maar eens in het flitslicht gezien moet worden.
Hieronder meer info over de verkiezing van de Zilveren Schakel. Er zijn in totaal 12 genomineerden en U mag meerdere stemmen uitbrengen.

Info www.uithoorndenktmee.nl 
Stem mee op de Zilveren Schakels 2020!
Wethouder Ria Zijlstra: ,,We kennen allemaal wel mensen in Uithoorn en De Kwakel die veel goeds doen in hun omgeving. Hun inzet is vaak onzichtbaar, altijd zonder eigenbelang. En altijd enorm gewaardeerd! Dat laten we zien met de Zilveren Schakels.”
In september hebben inwoners van onze gemeente hun favoriete vrijwilliger aangemeld. Met deze vrijwilligers zetten we de volgende stap: De stemronde!
In de stemronde kunnen alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel stemmen op hun favorieten voor de Zilveren Schakel 2020. De 6 genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de finale op 7 december.

Bron: Gemeente Uithoorn

Naar het overzicht