Zonnig en gezellig WA Verlaantoernooi bij KDO

26 april 2022

De Kwakel - Sportvereniging KDO kijkt terug op een zonnig en sportief WA Verlaantoernooi dat tijdens het paasweekend in De Kwakel plaats¬vond. Op paaszaterdag was de jeugd van de handbal en de voetbal actief op het sportpark van KDO aan de Vuurlijn. Maandag was het de beurt aan de turnafdeling van afdeling Dance Aerobics en Gym (DAG). De handbal- en de voetbaljeugd verwelkomden zaterdag in totaal meer dan 1000 deelnemers van vele handbal- en voetbalverenigingen uit de regio. In poules van vier teams werden wedstrijdjes gespeeld, waarbij sportplezier uiteraard voorop stond. De handbaljeugd van KDO deed mee in de leeftijdscategorieën C- t/m F-jeugd, de voetbal van trai-ningsgroep t/m JO13. Ook de G-voet- baljeugd was van de partij. Maandag, op tweede paasdag, was de turnwedstrijd van de afdeling DAG. Het was een onderlinge wedstrijd waarbij de deelnemers werden ingedeeld op niveau.

Op de Foto!
Voor elk deelnemende team op zaterdag stond na de wedstrijden een beker klaar tijdens de prijsuitreiking. Ook ging elk team op de foto. Die kregen alle kinderen als aandenken mee naar huis. Gedurende de dag en ook zeker op maandag zijn er foto's gemaakt van de wedstrijden en alle gezelligheid daaromheen. Kijk voor alle foto's in het fotoalbum 'WA Verlaan

Yes, het mocht weer!
De toernooicommissie en het bestuur zijn blij dat het WA Verlaantoernooi na de pauze van twee coronajaren 'eindelijk' weer op de agenda stond tijdens het seizoen bij KDO. Het wordt traditiegetrouw al ruim 30 jaar geor¬ganiseerd en is vernoemd naar een voormalig voorzitter van KDO. De toernooicommissie kijkt dan ook terug op een geslaagd toernooi met prachtig weer. Het weekend werd mede mogelijk gemaakt door sponsor AH Jos van den Berg. Vele vrijwilligers waren actief om de wedstrijden en alles daaromheen in goede banen te leiden. Met als resul¬taat ook veel tevreden verenigingen uit de regio, zo blijkt uit de reacties die de toernooicommissie heeft gekregen.

Ook sporten bij KDO?
KDO is een omnivereniging waarbij iedereen wel zijn of haar favoriete sport kan vinden. Op het sportpark hebben de leden de beschikking over een handbalveld, diverse voetbal¬velden, een grote en kleine sporthal en een gezellige kantine. Nog deze zomer komen daar enkele beach handball- en beach volleybalvelden bij! En, niet onbelangrijk, er is een grote groep vrijwilligers die diverse activiteiten organiseert.
Iedereen die een keer gratis wil proef- trainen, is van harte welkom! Kijk op www.kdo.nl voor meer informatie en trainingstijden. De afdeling handbal organiseert op woensdag 24 en donderdag 25 mei een inlooptraining voor de jeugd. Zie voor meer infor¬matie ook hiervoor de website van KDO.

Toernooi 2022'op de face- bookpagina van KDO handbal, www. facebook.com/kdohandbal.

Bron: Nieuwe Meerbode

Naar het overzicht