Luisterliedjes Daan & Maurice in Fort De Kwakel

12 september 2022

Zanger Daan Bartels en gitarist Maurice Couvée treden op zondagmiddag 18 september opnieuw op bij Bar Het Fort in De Kwakel. Daan & Maurice spelen en zingen zelfgeschreven Nederlandstalige luisterliedjes, die ze afwisselen met enkele bekende klassiekers. Ook het door Daan geschreven Lied voor De Kwakel komt voorbij.

Afgelopen voorjaar verzorgden Daan & Maurice al twee keer optredens bij Het Fort, die door het mooie weer buiten konden plaatsvonden. Zowel de twee muzikanten als het publiek vonden het zo sfeervol, dat direct besloten werd nog een extra optreden te plannen. Op zondagmiddag 18 september om 15.00 uur spelen en zingen Daan & Maurice daarom nogmaals de liedjes van hun EP’s Zo Dichtbij en Welkom in mijn Wereld. Daarnaast klinken enkele bekende nummers van o.a. Frans Halsema en Liesbeth List. Natuurlijk zingt Daan ook zijn ‘Lied voor De Kwakel’, een Kwakelse versie van Sonnevelds evergreen Het Dorp.

Wie erbij wil zijn moet vooraf reserveren door een mail te sturen naar daan@daanenmaurice.nl. De entree bedraagt € 15,00. Bij mooi weer vindt het optreden buiten plaats. Denk in dat geval aan het meenemen van een trui of vest.

Bron: Daan Bartels

Naar het overzicht