KDO strikt 7 nieuwe sponsoren voor haar selectie

26 november 2022

Afgelopen zaterdag 26 november was het dan eindelijk zover. KDO presenteerde voor haar selectie maar liefst 7 nieuwe sponsoren. Het eerste en het tweede elftal zijn volledig in het nieuw gestoken dankzij een mooie groep van enthousiaste Kwakelse ondernemingen. Al vanaf eind vorig seizoen is een groep vrijwilligers druk bezig geweest met het in kaart brengen van de mogelijkheden van een nieuwe sponsor. Uiteindelijk is er gekozen voor een partnerschap waarbij 7 partijen de krachten bundelen en samen naar buiten treden.

De volgende partijen hebben zich bereid gevonden; Kooyman BV, Beagley Copperman BV, Fred Makelaardij o.g., Auto Service Center Van den Berg B.V., Geneus B.V., Gasterij De Kwakel en Klaas Kleijn Advies BV. Bovengenoemde partijen verbinden zich voor de komende 4 seizoenen aan de selectie van KDO.
Wij zijn als club dan ook zeer trots dat steeds meer lokale ondernemingen hun betrokkenheid bij onze vereniging tonen door in welke vorm dan ook een sponsorovereenkomst met ons af te sluiten. Om samen hun betrokkenheid voor het dorp uit te spreken is ook Stichting De Kwakel Toen en Nu toegevoegd als ‘’co sponsor’’ middels een mooie badge op de mouw van het wedstrijdshirt.
Afgelopen zondag heeft de nieuwe kleding de spelers van beide elftallen ook nog eens een enorme boost gegeven. KDO 2 was met 7-0 de baas over de collega’s van Ilpendam en het vlaggenschip sloot de dag af met een mooie overwinning op VVZA uit Amersfoort; 4-2. Laten we hopen dat het tenue en de samenwerking een start is van heel wat moois en een karrevracht aan punten.
Foto's: Dirk Plasmeijer

Naar het overzicht