Waouw Outdoor Escape Games & Bamboelabyrint Nirwana

04 juni 2024

Informatie Outdoor Escape Game – De Kroongetuige

Sinds kort is de regio dus een activiteit rijker is, namelijk een outdoor escape game door Uithoorn en De Kwakel.

De game is van Waouw Outdoor Escape Games en Bamboelabyrint Nirwana uit De Kwakel. Onze game is een puzzeltocht op escaperoom-niveau, waarbij deelnemers met behulp van een gedetailleerde kaart een route van 12,5 km door Uithoorn en De Kwakel moeten vinden. Het eerste deel van de game begint bij Bamboelabyrint Nirwana in De Kwakel, waar spelers uit het bamboedoolhof moeten ontsnappen. Dit avontuur duurt ongeveer een uur, inclusief instructies. Daarna volgt een route van 12,5 km door de omgeving, die ongeveer drie uur in beslag neemt. Beide delen kunnen ook afzonderlijk worden gespeeld. Voor de route zijn fietsen (gratis) beschikbaar of is eigen ander vervoer nodig.

Wij denken dat dit leuk is voor mensen uit de regio maar ook daarbuiten. De eerste spelers zijn in ieder geval erg enthousiast, zie: https://g.page/r/CbNFEYDeVC8wEB0/review.

We kunnen nog veel meer vertellen, maar de meeste informatie is http://www.outdoorescapegames.nl/de-kroongetuige en https://bamboelabyrint.nl/speciale-activiteiten/.

Voor een sfeerimpressie kan ook worden gekeken naar: https://www.youtube.com/watch?v=8PS625v2cIY

Bron: Annalies & Jaap

Naar het overzicht