2011 - vanuit De Kwakel

Winter Wonder Wandeling heet in 2011 Westerbos Winter Wandeling

De Kwakel - Zondag 11 december is de vijfde Winter Wonder Wandeling voor wandelclubs uit De Kwakel gehouden. Met start en aankomst dit jaar op de Boterdijk bij boerderij Nooitgedacht.

Verenigingen-DeWandelclubs-001-2011
De Heiligeland Stichting van Jozef en Maria.

Circa 31 kilometer lang was de tocht, die via Kudelstaart en Bilderdam naar Leimuiden voerde, waar koffie met gebak werd genoten.

Verenigingen-DeWandelclubs-002-2011
Langs de Drecht.

Café Keizer, was de koffiestop.

Via Nieuwveen, waar bij Huize Ursala warme, versterkende chocolade werd genuttigd, keerden de Kwakelse wandelaars na zo'n 6 uur stappen moe maar voldaan huiswaarts..

De Winter Wonder Wandeling van de Kwakelse wandelverenigingen vierde dit jaar in de huidige opzet haar eerste lustrum. Alweer voor het 5e jaar wandelden de Kwakelse wandelaars een dag met elkaar op.
Nog 1,5 km tot Nooitgedacht.

In 2011 doopte de organiserende vereniging de Jan Westerbos Wandel Klub (JWWK) het WWW-evenement om in de Westerbos Winter Wandeling. Naast de JWWK namen deel de R.K. WZN, De Kuitenkijkers, De Bermenduikers, De Binnenwippers, De Heeren van Aemstel, Familie Van Leeuwen en Het Slakkenspoor. De leden van het Slakkenspoor en Familie Van Leeuwen waren de debutanten op dit wandelfeest.
Acht wandelverenigingen liepen mee en het aantal wandelaars bedroeg 55. Qua aantallen sneuvelden daarmee twee oude records tijdens deze lustrum editie. Onder voor wandelaars voor de winter prima weersomstandigheden met zon kon 11 december worden gewandeld.

The Boss, nu met een glimlach.

Onder het motto: ‘We doen het dit jaar allemaal net even anders' werd de wandeling voor de verandering niet besloten met stampot, boerenkool, zuurkool, gehaktballen en worst, de bekende winterkost, maar met een pittig gekruid chinees buffet.
Wim Hogenboom.